Monday, July 19, 2010

bir ilk daha

07/16/2010

Bugun gene disardaydik butun gun, eve geldikten sonra kizin vucudunu sildim ve gobusunun dusmesinin yakin oldugunu anladim. Alkolle temizledim falan sonra Gavin geldi yanima oynuyordu yatakta. Ben de uzerimi degistiriyordum ki Gavin'in cigligini duydum ''anneeeee baakk''. Gittim ki gobek bagi elinde. Gobegini gidiklarken operken bir sekilde gibek bagi elinde kalmis. Oldukca uzgundu, hemen hem benden hem Genevieve'den ozurler diledi. Bu da kizimin gobek baginin dusme hikayesi oldu. Ancak yikamadik hemen halen tam iyilesmemis gibi gorunuyor. PAzartesi gunu doktor kontrolunde soracagim oncelikle.

4 comments:

  1. uzun suredir ugramiyordum, hos bir surpriz oldu. Genevieve kizimiz hosgelmis, sefalar getirmis :) anali, babali, saglikli, mutlu, uzun bir yasami olsun, seni ve esini cok tebrik ediyorum canim.. :)
    gobek hikayeniz de cok hos :)

    ReplyDelete
  2. Ilahi Gavin;-)) Kardesinin gobegi elinde kaldi demek;-) Korkmustur canimy aa birsey mi yaptim acaba kardesime diye.. Adi da cok guzelmis kizin esra oglusla uyumlu olmus hem turkce hem de ing. isimleri...

    Sevgiler
    SM

    ReplyDelete
  3. Cok tesekkurler canim iyi dileklerin icin:)

    ReplyDelete
  4. SM,
    Cok tesekkurler guzel dileklerin icin. isim konusunda cok zorlandik, hastanede BS formlarini doldurmak uzere yetkili bayan iki gun icinde bilmem kac kere geldi formlar bitti mi diye. En son dedik artik biz isim konusunda biraz kriz yasiyoruz diye.

    ReplyDelete