Monday, July 19, 2010

Sea World!!!






07/17/2010

Onumuzde ki haftasonu Jon cok yogun olmadigi icin bu haftasonu birseyler yapmaya karar verdik. Daha dogrusu uzun zamandir SeaWorld'e gitmek icin bekliyordum, Jon zamanim var deyince hemen neden olmasin dedim. Hazirlandik ve yola koyulduk. Gavin 18 aylikti ilk ziyaretimizde ve Orlando Sea World tu o zaman ve Gavin dogal olarak hatirlamiyor o ziyareti.

Shamu showla basladik ziyaretimize, Gavin'in saskinligini ve mutlulugunu gormek beni cok mutlu etti. Hic soluksuz izledi tum showu. Sonrasinda bu yaza ozel olan Dolphin and Beluga whale show vardi. Ona tek kelimeyle bayildik. Gavin alkislarla ve hayranlikla izledi. Akrobatlarin atlayislarina ''wowww, that is cool'' diye tepki verdi show boyunca. Havuzda ve birkac ride a binerek gecti zamanimiz. Aksam Shamunun Rock showunu izleyerek gunumuzu tamamlamis olduk.

Minik kizimizda cogunlukla uyudu, acikinca uyandi biraz, emme alt degistirme derken tekrar uykuya daldi. Oldukca keyifli bir ziyarte oldu. Umairm Colorado'ya donmeden bir defa daha gitme imkanimiz olur.

2 comments:

  1. San Dieoga damiydiniz Esra? Ben kacirmisim.. Iyi tatiller..

    ReplyDelete
  2. San Antonio'dayiz malesef. Keske San Diego'da olsaydik:)

    ReplyDelete