Thursday, June 4, 2009

Cujo


Bu postta resim eklemeye calisacagim. Cujo henuz bebek ancak koca bir bebek. Yaklasik 10 aylik ve 80 pounds kadar. Ancak o kadar uysal ve arkadascanlisidir ki, bakmayin adinin Cujo olduguna:) Onunla gitigimiz kopek parklarindan, ciktigimiz yuruyuslerden hatta dag tirmanislarindan cok zevk alirim. 

Cujo bir Rhodesian Ridgeback'tir. Afrika kokenli olup, eskiden aslanlari avlamakta kullanilirlarmis. Su an evde kediyle mutlu mesut yasamasi ilginc bir tesaduf oldu:) Sirtinda tuylerin ters cikmasi sonucu bir cizgi var. Ismini buradan aliyor bu guzel kopek. 

Cujo bir gosteri kopegidir ayni zamanda. Onu aldigimiz hayvan ureticisi(breeder) Cujo'yu bazi haftasonlari degisik eyaletlere goturup gosteriyor. Bunun icin belli kriterlerin olmasi gerekiyor ancak bu konuda cok bilgim yok. Bu konuya fazla ilgim de yok aslinda. Cujo gosteri kopegi olsun diye almadik, onu sectigimizde bundan haberimiz yoktu, piyangol gibi oldu biraz:) 

Gavin'la cok iyi anlasirlar, guzel oyunlar oynarlar. Gavin onu cok sever ama kendi yaptigi yaramazliklari onun ustune atar bolca. Agzi olup dili olmayan Cujo bunu hic kafaya takmaz tabi. 

Cujo'nun kedimizle olan iliskiside cok ozeldir aslinda. Bunu baska bir postta yazacagim. 


No comments:

Post a Comment