Monday, March 22, 2010

son US haberleri

03/19/2010
Bugun uzun zamandir bekledigimiz ultrasouna girdik. 20. haftada ki US'dan sonra zaman gecmek bilmemisti. Nedenini de aciklayacagim, daha once yazmamistim, cunku birseylerin yanlis gidebilecegi olasiligini duymak bile kaldirabilecegim birsey degildi acikcasi. 4 hafta cok uzun gelsede kafamda bazi seyleri yerine oturtmak icin gerekli bir sureydi.

Neyse uzatmaya gerek yok...

Cuma gunu risk grubu bebek ve hamilelerin gittigi ozel klinige gittik ve bebegimizi bir kez daha gorduk. Her zaman kipir kipir olan bebis ki daha once ki US larda da cok hareketliydi, oyle sakin di ki:) Ara ara kipirdansa da genel olarak sol eline yaslanmis sag eli ara ara agzinda ara ara gogsunde seklinde uzun bir seans oldu. Cok cok eglenceli gercekten insanin bebegini anne karninda gorebilmesi. Tum detaylara bakildiktan sonra bir de 3D-4D de gorduk minisimizi. Gavin'da bu luksumuz olmamisti malesef.

Sonuclar normal degerinde. Su durumda amniosentezin riski cok daha yuksek gorunuyor. Ilerki haftalarda buyuk bir US daha olma ihtimali buyuk, daha cok buyume egrisini gormek amacli.

Icim biraz olsun rahatladi. Artik olumlu dusunme zamani:))

No comments:

Post a Comment